Pejse.dk

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Skagen Biopejs

Leveringstid: 4-5 hverdage

* Skal udfyldes

Vejl. udsalgspris 3.895,00 kr

Pris 2.950,00 kr

Vejl. udsalgspris 3.895,00 kr

Pris 2.950,00 kr

Beskrivelse af Skagen Biopejs

Yderligere information

Beskrivelse

Skagen Biopejs - Mest solgte gulvpejs


Skagen Biopejs er den absolut bedst sælgende biopejs til gulvet hos Pejse.dk. Skagen Biopejs er en flot klassiker, som passer ind i de fleste hjem. Skagen Biopejs har en flot indramning, som er lavet af sprøjtemalet MDF-træ. Selve indsatsen til Skagen Biopejs kommer i metal og er isoleret, så pejsen ikke bliver varm på toppen. Du skal derfor ikke frygte for opvarmning af genstande du måtte ønske og stille ovenpå Skagen Biopejs indramningen. Du kan derfor trygt placere f.eks. stearinlys, et tv eller måske lidt pyntegenstande ovenpå biopejsen. Skagen Biopejs er en gulvmodel og du kan derfor nemt flytte den rundt i huset. Selve biopejsen stiller ingen krav til skorsten, rumtype eller størrelse - så placér Skagen Biopejs hvor du ønsker det! Biopejsen kan hæve temperatuen i et rum på 30-40 m2 med ca. 5 grader.


Skagen Biopejs samles på 10 minutter


Når du modtager Skagen Biopejs vil du nemt og hurtigt kunne 'installere' den. Biopejsen er delvist samlet og er godt beskyttet under transporten. Selve hjørnerne på Skagen Biopejs er indpakket i flamingo i papkassen under transport. Det eneste værktøj du har brug for er en stjerneskruetrækker til og samle din nye biopejs. Det tager kun 10 minutter! Biopejsen leveres delvis samlet i papkasse med hjørnerne beskyttet indpakket i flamingo. Det eneste, der skal bruges er en stjerneskruetrækker. Det tager ca. 10 minutter at samle pejsen.


Vælg brænder til Skagen Biopejs


Skagen Biopejs leveres som udgangspunkt uden brænder. Du skal derfor selv vælge brænder til biopejsen. # Brænder kan indeholde 1,2 liter bioethanol og giver ca. 2-3 timers brændetid.

Mål
H: 1100 mm x B: 1100 mm x D: 350 mm
Finish
Sprøjtemalet MDF træ.
Kapacitet
1,2 liter bioethanol.
Forbrug
Ved fuld optankning af brænderen kan man forvente 2 - 3 timers brændetid
 

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

KUNDESERVICE

86 51 72 01

Telefonen er åben:

Mandag: 9.30 - 16.30
Tirsdag: 9.30 - 16.30
Onsdag: 9.30 - 16.30
Torsdag: 9.30 - 16.30
Fredag: 9.30 - 16.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

LÆS PEJSE.DK MAGASINET

E-VOKS.DK MAGAZINE

Produkter på Pejse.dk

Sample Image

Pejse.dk
Amaliegade 36
1256 København K

[email protected]
CVR-nr: DK 28 99 46 05

PEJSE finder du her. Er du på udkig efter en ny Pejs - er du kommet til det rette sted!

Er ud på udkig efter en pejs til hjemmet, er du kommet til det rette sted. Hos Pejse.dk har vi Danmarks største udvalg af pejse. Vi er eksperter i pejse og vi ved hvor vigtigt det er og få den rigtige vejledning til valg af den rigtige pejs. I vores brede sortiment af pejse vil du med garanti kunne finde en pejs, som kan opfylde dine ønsker og krav til den perfekte pejs – til den rigtige pris.

more+