Pejse.dk

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Plaider

Plaider

Plaider i den lækreste kvalitet og fra de mest kendte brands finder du her - selvfølgelig til en god pris. Hos Pejse.dk har vi udvalgt de lækreste plaider, som er i absolut topkvalitet. Køb din plaid online nu og spar!
 1. Silkeborg Uld Plaid Lys grå med mørk grå striber

  Silkeborg Uld Plaid Lys grå med mørk grå...

  Vejl. udsalgspris 550,00 kr

  Pris 489,00 kr

 2. Silkeborg Uld Plaid Brun med hvide striber (107)

  Silkeborg Uld Plaid Brun med hvide striber (107)

  Vejl. udsalgspris 550,00 kr

  Pris 489,00 kr

 3. Silkeborg Uld Plaid Hvid/grå stribet

  Silkeborg Uld Plaid Hvid/grå stribet

  Vejl. udsalgspris 550,00 kr

  Pris 489,00 kr

 4. Silkeborg Uld Plaid Hvid og grå i store tern

  Silkeborg Uld Plaid Hvid og grå i store tern

  Vejl. udsalgspris 550,00 kr

  Pris 489,00 kr

 1. Silkeborg Uld Plaid Hvid med grå striber

  Silkeborg Uld Plaid Hvid med grå striber

  Vejl. udsalgspris 550,00 kr

  Pris 489,00 kr

 2. Silkeborg Uld Plaid Hvid med grå/brune striber

  Silkeborg Uld Plaid Hvid med grå/brune striber

  Vejl. udsalgspris 550,00 kr

  Pris 489,00 kr

Plaider. Køb din plaid online nu!

Plaider er fantastiske! Er du på udkig efter en plaid, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Pejse.dk har vi et kæmpe udvalg af fantastisk lækre plaider fra alle de kendte brands. Vores sortiment af plaider strækker sig bredt og vi har med garanti en plaid, som vil matche både din øvrige indretning og din pengepung. Vi kan tilbyde plaider med Alpaca og plaider med fåreuld fra både Silkeborg Uld og Elvang. Vi kan tilbyde et stort udvalg af forskellige plader i mange forskellige designs. Kig rundt på Pejse.dk og lad dig inspirere!

Køber du din nye plaid online hos Pejse.dk vil du være sikret et kvalitietsprodukt, som med garanti vil skabe hygge og varme i mange år fremover. Du finder kun plaider i topkvalitet, som vi kan stå 100 % indenfor.

Plaider med Alpaca. Læs hvorfor Alpaca er så lækkert!

Plaider med Alpaca positioneres, som værende absolut topkvalitet indenfor plaider. Alpaca er en sydamerikansk kamel, som lever på højsletterne i Andesbjergene. Plaider laves med Alpaca eftersom materialet er ideelt til kolde omgivelser. Alpaca kamelerne lever i omgivelser hvor temperaturen kan svinge fra -20 º om natte til +30 º om dagen. Disse ekstreme leveforhold med temperatursvingninger på op i mod 50 º på et døgn samt den proteinrige græs i Andesbjergene har medført, at Aplacaerne har udviklet en helt speciel hårvækst.

Plaider med Alpaca har derfor en evne til og isolere godt mod kulde – faktisk helt op til 7 gange bedre en f.eks. fåreuld. Samtidig har en plaid med Alpaca en evne til og føles ’kold’ når det er varmt. Den helt unikke kombination af disse egenskaber finder man ikke i noget andet materiale.

Hemmeligheden bag Alpaca og derfor også Alpaca plaider ligger i, at hårene er hule i modsætning til f.eks. fåreuld, som er kompakt og massivt. Det, at Alpaca fibrene er hule, sikrer en helt speciel let og blød følelse ved berøring. Alpaca plaider er utroligt slidstærke og samler ikke snavs og støv ligesom mange andre materialer vil gøre. Dette er fordi fibrene har et stort indhold af lanolin og en glat struktur, som forhindrer lugt og snavs i at binde sig til fibrene.

KUNDESERVICE

86 51 72 01

Telefonen er åben:

Mandag: 9.30 - 16.30
Tirsdag: 9.30 - 16.30
Onsdag: 9.30 - 16.30
Torsdag: 9.30 - 16.30
Fredag: 9.30 - 16.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

LÆS PEJSE.DK MAGASINET

E-VOKS.DK MAGAZINE

Produkter på Pejse.dk

Sample Image

Pejse.dk
Amaliegade 36
1256 København K

[email protected]
CVR-nr: DK 28 99 46 05

PEJSE finder du her. Er du på udkig efter en ny Pejs - er du kommet til det rette sted!

Er ud på udkig efter en pejs til hjemmet, er du kommet til det rette sted. Hos Pejse.dk har vi Danmarks største udvalg af pejse. Vi er eksperter i pejse og vi ved hvor vigtigt det er og få den rigtige vejledning til valg af den rigtige pejs. I vores brede sortiment af pejse vil du med garanti kunne finde en pejs, som kan opfylde dine ønsker og krav til den perfekte pejs – til den rigtige pris.

more+