Pejse.dk

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Du er vores vigtigste kunde. Sagt på en anden måde accepterer vi simpelthen ikke at have utilfredse kunder – så læn dig tilbage i stolen, og forvent det allerbedste:

Fleksibel betaling.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Pejse.dk eller andre har mulighed for at læse dine data. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Pejse.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Du kan betale med følgende betalingsmidler:

Vær opmærksom på, at du til visse lande, for eksempel Færøerne, Grønland og Norge, ikke betaler moms ved køb hos Pejse.dk. Dog kan du blive afkrævet moms af postvæsenet/toldvæsenet i det pågældende land, når dine varer bliver leveret. 

Du har mulighed for at betale med kreditkort eller med bank overførsel

Fortrydelsesret.

Hvis du har købt en vare via pejse.dk, har du ret til at fortryde købet. Vi bytter med et smil indenfor 14 dage. Du skal blot returnere varen, senest 14 dage efter at du har modtaget den. Du kan returnere varen ved at tilbagesende den ubrugte vare til: Pejse.dk, Roskildevej 16, 2620 Albertslund, Danmark.

Vi har igennem tiden haft meget få utilfredse kunder. Når det en sjælden gang er sket, har det ofte været på grund af en misforståelse. Vi tror dog ikke på misforståelser, men på ekstremt god kundeservice – og derfor har kunden i vores øjne altid ret. Det vil du også kunne mærke. Vi glæder os til at betjene dig.

Virksomhedens navn: Dotminded ApS
CVR-nummer: DK 28 99 46 05
Etableringsår: 2005

Adresse: Roskildevej 16, 2620 Albertslund, Danmark.

Kundeservice e-mail-adresse: [email protected]
Kundeservice telefonnummer: 86 51 72 04

 


KUNDESERVICE

86 51 72 01

Telefonen er åben:

Mandag: 9.30 - 16.30
Tirsdag: 9.30 - 16.30
Onsdag: 9.30 - 16.30
Torsdag: 9.30 - 16.30
Fredag: 9.30 - 16.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

LÆS PEJSE.DK MAGASINET

E-VOKS.DK MAGAZINE

Produkter på Pejse.dk

Sample Image

Pejse.dk
Amaliegade 36
1256 København K

[email protected]
CVR-nr: DK 28 99 46 05

PEJSE finder du her. Er du på udkig efter en ny Pejs - er du kommet til det rette sted!

Er ud på udkig efter en pejs til hjemmet, er du kommet til det rette sted. Hos Pejse.dk har vi Danmarks største udvalg af pejse. Vi er eksperter i pejse og vi ved hvor vigtigt det er og få den rigtige vejledning til valg af den rigtige pejs. I vores brede sortiment af pejse vil du med garanti kunne finde en pejs, som kan opfylde dine ønsker og krav til den perfekte pejs – til den rigtige pris.

more+