Pejse.dk

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

DECOFLAME. Køb din Decoflame Biopejs nu. Vi sender i dag!

Decoflame

Decoflame er dansk design når det er bedst. Decoflame designer og producerer deres biopejse i Danmark. Kjell Thomsen står for designet af disse fantastiske biopejse fra Decoflame. Sikkerhed og kvalitet er i top!

Decoflame Biopejs. Dansk Design og høj sikkerhed!


Decoflame er kendetegner ved kvalitet og dansk design. Decoflame biopejse designes af danskeren Kjell Thomsen. Decoflame har udviklet et eksklusivt produktprogram af biopejse til dig, som værdsætter funktion, kvalitet, miljøvenlighed kombineret med Dansk Design og kompromisløs håndværk. Decoflame har biopejse i forskellige prisklasser, men bottom of line er; Decoflame biopejse er til feinschmeckeren.

KUNDESRVICE

86 51 72 04

Telefonen er åben:

Mandag: 9.30 - 16.30
Tirsdag: 9.30 - 16.30
Onsdag: 9.30 - 16.30
Torsdag: 9.30 - 16.30
Fredag: 9.30 - 16.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

LÆS PEJSE.DK MAGASINET

E-VOKS.DK MAGAZINE

Produkter på Pejse.dk

Sample Image

Pejse.dk
Amaliegade 36
1256 København K

info@pejse.dk
CVR-nr: DK 28 99 46 05

PEJSE finder du her. Er du på udkig efter en ny Pejs - er du kommet til det rette sted!

Er ud på udkig efter en pejs til hjemmet, er du kommet til det rette sted. Hos Pejse.dk har vi Danmarks største udvalg af pejse. Vi er eksperter i pejse og vi ved hvor vigtigt det er og få den rigtige vejledning til valg af den rigtige pejs. I vores brede sortiment af pejse vil du med garanti kunne finde en pejs, som kan opfylde dine ønsker og krav til den perfekte pejs – til den rigtige pris.

more+