Pejse.dk

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Væghængt

Væghængt

En væghængt biopejs er en smart idé til dem der ikke ønsker, at en biopejs skal fylde på gulvet. Hos Pejse.dk har vi et stort udvalg af væghængte biopejse. Har du spørgsmål til disse unikke væghængte biopejse må du endelig kontakte os.
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Væghængt biopejs. Let installation og flot til væggen.

Er du på udkig efter en biopejs og ønsker du ikke, at den optager ekstra gulvplads, kan en væghængt biopejs være det du leder efter. En væghængt biopejs er utrolig nem og installere når du først har fundet overfladen hvorpå din biopejs til væggen skal hænge. Det er ligeså nemt, som og sætte en fladskærm op.

En væghængt biopejs kræver hverken skorsten eller anden form for udsugning. Biopejsen er miljøvenlig eftersom der skal anvendes bioethanol til afbrænding. Med en væghængt biopejs er det muligt og få levende og ikke mindst autentiske flammer i hjemmet – selv uden en skorsten.

Ovenfor ser du vores store udvalg her på Pejse.dk af væghængte biopejse, som alle er nøje udvalgt for og sikre en optimal kvalitet og sikkerhed. En biopejs til væggen kan skabe en hygge, som ikke mange andre genstande formår.

Køb din nye biopejs til væggen hos Pejse.dk – Vi er eksperter i biopejse!

KUNDESRVICE

86 51 72 04

Telefonen er åben:

Mandag: 9.30 - 16.30
Tirsdag: 9.30 - 16.30
Onsdag: 9.30 - 16.30
Torsdag: 9.30 - 16.30
Fredag: 9.30 - 16.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

LÆS PEJSE.DK MAGASINET

E-VOKS.DK MAGAZINE

Produkter på Pejse.dk

Sample Image

Pejse.dk
Amaliegade 36
1256 København K

info@pejse.dk
CVR-nr: DK 28 99 46 05

PEJSE finder du her. Er du på udkig efter en ny Pejs - er du kommet til det rette sted!

Er ud på udkig efter en pejs til hjemmet, er du kommet til det rette sted. Hos Pejse.dk har vi Danmarks største udvalg af pejse. Vi er eksperter i pejse og vi ved hvor vigtigt det er og få den rigtige vejledning til valg af den rigtige pejs. I vores brede sortiment af pejse vil du med garanti kunne finde en pejs, som kan opfylde dine ønsker og krav til den perfekte pejs – til den rigtige pris.

more+