Pejse.dk

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

BIOPEJS

BIOPEJS

Biopejs er din mulighed for og få åben og ikke mindst autentisk ild hvor som helst. Skab en hyggelig stemning i rummet men en biopejs. Hos Pejse.dk er vi eksperter i biopejse – spørg os endelig hvis du har spørgsmål til biopejse!
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Biopejs

Hvis du er på udkig efter en biopejs, er du kommet til det rette sted. Hos Pejse.dk har vi Danmarks største udvalg af biopejse fra alle de kendte mærker. Vores sortiment af biopejse spænder bredt, og vi har med garanti en biopejs, som både matcher dine behov og din pengepung. Du kan dermed både finde en biopejs fra Metropolpejse, Decoflame, Ruby Fires og mange flere kendte brands. Køber du din biopejs hos Pejse.dk er du sikret et kvalitetsprodukt, som med garanti vil skabe glæde og hygge i mange år fremover.

Biopejs uden skorsten, perfekt til lejligheden!

En biopejs vil alt andet lige bringe en unik stemning til rummet og fremme hyggen! Med en biopejs har du mulighed for og få åben og ikke mindst autentisk ild i din lejlighed, dit hus eller et 3. sted. Det smarte ved en biopejs er, at du ikke behøver en skorsten for og få din egen pejs i hjemmet. Biopejse brænder på bioethanol, som kan købes i literflasker eller større dunke. Bioethanol brænder rent og du vil derfor ikke opleve sort røg under afbrænding, sod mærker i loftet eller lignende.

Vælger du en biopejs kan du frit rykke den rundt i rummet indtil den står det ’rigtige’ sted. Skifter du så spisestuen ud med stuen eller omvendt, kan du hurtigt og nemt rykke din biopejs rundt i hjemmet og dermed tilpasse den din nye indretning. Nogle biopejse egner sig tilmed godt til indbygning og andre biopejse er ideelle til og tage med på altanen eller terrassen. Bioethanol brænder rent og bruger kun en mindre mængde ilt fra rummet svarende til 2 tændte stearinlys. En biopejs er den perfekte mulighed for og få åben ild i lejligheden, huset eller sommerhuset uden skorsten eller måske på terrassen.

Før du køber en biopejs

Der findes mange forskellige biopejs modeller og der vil helt sikkert være en i vores sortiment her på Pejse.dk, som vil passe ind i din øvrige stil og opfylde dine ønsker. Hos Pejse.dk er vi eksperter i biopejse. Så har du spørgsmål til vores biopejse eller biopejse generelt er vi der for og hjælpe dig.

Der findes mange forskellige modeller og specifikationer inden for biopejse, og det er vigtigt, at du ikke blot køber en biopejs for prisens skyld. Der findes mange billige biopejse på markedet, men vær varsom da ikke alle er lige sikre. Hos Pejse.dk forhandler vi kun biopejse, som er nøje udvalgt grundet kvaliteten og sikkerheden. En bioethanol pejs har en lang levetid, og du skal derfor få mest mulig glæde af din biopejs.

Er du i tvivl, om hvilken biopejs du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om biopejse, kan du naturligvis altid ringe til vores kundeservice på tlf. 86 51 72 04. Alternativ læs vores Biopejs FAQ lige her.

KUNDESRVICE

86 51 72 04

Telefonen er åben:

Mandag: 9.30 - 16.30
Tirsdag: 9.30 - 16.30
Onsdag: 9.30 - 16.30
Torsdag: 9.30 - 16.30
Fredag: 9.30 - 16.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

LÆS PEJSE.DK MAGASINET

E-VOKS.DK MAGAZINE

Produkter på Pejse.dk

Sample Image

Pejse.dk
Amaliegade 36
1256 København K

info@pejse.dk
CVR-nr: DK 28 99 46 05

PEJSE finder du her. Er du på udkig efter en ny Pejs - er du kommet til det rette sted!

Er ud på udkig efter en pejs til hjemmet, er du kommet til det rette sted. Hos Pejse.dk har vi Danmarks største udvalg af pejse. Vi er eksperter i pejse og vi ved hvor vigtigt det er og få den rigtige vejledning til valg af den rigtige pejs. I vores brede sortiment af pejse vil du med garanti kunne finde en pejs, som kan opfylde dine ønsker og krav til den perfekte pejs – til den rigtige pris.

more+